About me

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Hän on jo uutinen.




Muutama jo vähän vanhempaa harjoitustyötä edelliseen projektiin liittyen. Ideana oli käyttää sanomalehteä osana kuvitusta, minkä tarkoituksena oli tuoda koditon persoona enemmän esille.

Viimeinen viikko Briteissä (siis tänä kesänä) lähtee käyntiin ja todella todella outoa! Minne aika oikein meni.. Oon taas myöskin innostunut kuvittamaan enemmän ja saamaan inspiraatiota enemmän, yleensä isomman työn jälkeen (lopputyö: piti luoda oman alan työ, joka tuli sitten näyttelyn, minkä avajaiset ylihuomenna. IIK!) otan hieman hengähdytaukoa ennen kuin alan kuvittamaan/suunnittelemaan mitään isompaa, mutta nyt olis taas innostusta aloittaa luonnostelemaan erästä proggista mikä on ollut mielessä jo vähän pidempään! Oon itseasiassa todella innoissani (: Ja tietysti luonnoskirja kulkee koko ajan messissä, josta on tullut enemmänkin kuvallinen päiväkirja..

Tänään mua muuten inspiroi suunnattomasti sateinen Britannia, musta on ihanaa nähdä miten värikkäästi ja iloisesti etenkin lapset pukeutuu sadekelillä ja ah ne printilliset sateenvarjot! Mun oma värikkään punainen sateenvarjo ei ketännyt tuulta ja joudun tyytymään nyt tylsään mustaan varjoon, pöh! Saa nähdä jos saisin luonnoksia sadekelistä tänne jo täksi illaksi (no promises though..)