About me

maanantai 20. elokuuta 2012

Enkelilapsi 2


Edelliseen postaukseen liittyen, kolmas tulee poikkeamaan näistä kahdesta.
Suhteellisen tyytyväinen ideaan, joskin toteutus melko luonnosmainen, mutta ideana onkin enemmän kokeilla uusia aiheita, pitäytymällä suht yksinkertaisissa tekniikoissa.. Kuvia ei ole muokattu koneella (paitsi rajattu tausta pois). Toivottavasti nämä ovat edes hieman ajatusta herättäviä.


tiistai 7. elokuuta 2012

Kesän enkeli kiintiö



                      Vesivärit, lyijykynä

Pitkästä aikaa blogipäivitystä, kesä oltu nyt Suomessa ja aika mennyt ihan -viuh vauhtia. Kuukauden kuluttua olisi aika lähteä tuulen ja sateen luvattuun maahan, can't wait!
Kesän aikana olen yrittänyt tehdä erilaisia harjoituksia ja tämä on yksi niistä (pahoittelut huonosta kuvalaadusta).  Olen aina ollut kiinnostunut enkeleistä, keijuista sekä siivistä. Tämä näkyy yleensä sisustuksesta, tyylissä sekä välillä myös kuvituksissa. Halusinkin pitkästä aikaa tehdä jotain aiheeseen liittyvää ja kuvitin sarjan väärin kohdelluista lapsienkeleistä ja kyseinen kuvitus on kolmesta työstä ensimmäinen. Tähän sain idean lukemalla Torey Haydenin ´Toisten lapset´- kirjaa, jossa esiintyy 12-vuotias raskaana oleva tyttö.

Olen ollut aika innoissani tekemistäni töistä, vaikka en ole ehtintkään piirtää/maalata niin paljon, kuin intoa olisi riittänyt. Yritän muistaa päivittää tännekkin hiukan useammin.. Muutenkin on ollut kyllä mukava kesä, toivottavasti muillakin.