About me

tiistai 16. lokakuuta 2012

50-luvun kokeilua



Huh! On ainakin riittanyt tekemista koulun osalta.. Projektia pukkaa paalle ja viell teoriat paalle, aika paljon taidehistoriaan liittyvaa.. Mielenkiintoista, mutta 20sivun analysointi aika puuduttavaa, ekat kommentit annoinkin "hah", kun kirjoittaja piti kyseista tekstia mahdollisimman simppilina.. Jaa!

Mutta tahan valiin aika nopea  tyyli ja varikokeilu 50-luvun artikkeliin tuleva kuvitus..


maanantai 8. lokakuuta 2012

Paiva Lontoossa

    Sain sentaan parit luonnosta tehtya, jonka jalkeen pelleilin vahan photarilla.. Kamppis siis etualalla.


Ja voi etta sita oltiin odotettu! Lahdettiin siis kamppiksen kanssa tarkoituksena kayda muutamassa nayttelyssa, luonostelemassa ja muuten vaan kiertelmassa kaupunkia (rakastan Lontoota todella, tosin en valttamatta haluis asua siell) Kavikin niin, etta shoppailuksihan se meni (: Sijoitin lappari/koululaukkuun ja olen iloinen.. Oli kylla kiva paiva! Vaikka underground olikin meita (taas) vastaan) niin loydettiin hyvin paikat mita etsittiikin. Myos parit ihanat kirjakaupat kierettiin ja ihme tapahtui! Ei tarttunut mukaan ainuttakaan taide/kuvittamiskirjaa! Tosin ehka ens kerralla...

Terkkuja Suomeen xxx

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Uusi koti

Nakyma olohuoneen ikkunasta

Nyt on vihdoinkin aikaa paivitella jopa toisen kerran paivan aikana! Koska yritan blogissani kertoa kuvitusten lisaksi elamastani Briteissa ajattelin vahan kertoa ihanasta asunnostamme, jonka jaan toisen taideopiskelijan kanssa! Tama on suurluksusta, koska viime vuonna jaoin kampan 7 ihmisen kanssa. No saipa ainakin kunnon tuntuman kommuunissa elamiseen (: Mutta siis ihan onnessani olen, koska koulumatkakin lyhenty sellasella reippaalla varttitunnilla.. Seuraavissa postauksessa pyrin lisaamaan kuvituksen tarkemmin talosta ja kertoilemaan vahan enemman!

Kollaasi



Tassa kesan ajalta tehtya kollaasia, mika on nakojaan kova juttu nyt! On nayttelyita ja moni meidan projekteista tuntuu liittyvan jollakin tavoin kollaaseihin.  Saatiin eilen tietaa kuvittaja, josta pitaa tehda esitelma (myos luokan edessa pitaa esitella kyseinen henkilo, iik!) , ja mulle sattui kollaaseihin keskittyva kuvittaja.

Tassa omaa nakemysta kollaasiin, joka on siis ihan vapaa-ajalla tehty projekti..

Mutta nyt taytyy rientaa tunnille, see ya later!