About me

perjantai 11. lokakuuta 2013

Shadow puppets




Sorry about blog silence. I've been super busy with uni projects, especially with our group project..

maanantai 5. elokuuta 2013

Hello, did you miss me?


Hope you are having a great summer, it's not over yet! I still have over month before uni starts again, but I think it's going to go as quickly as these 2 months. Can't believe it is August all ready! 

Here is a couple of "sneakpeeks" for my documentary project. Better pictures is coming up soon! I just love my colorful sketchbook, from Muji.  I was at these gorgeous wedding (which is going to show on tv, iik!) and I got a lot of inspiration for my illustration too.  













I'm having such a fun time in my home country for this Summer and enjoying (finally) a good weather and seeing my awesome friends and family. Although is nice to go back to England, I'm sure I'm going to miss these times and people. (Like I miss England and friends from there when I'm here)

.




xx

lauantai 15. kesäkuuta 2013

torstai 13. kesäkuuta 2013

Deer and bird




Hope you all have a lovely summer :)
xx


coffee addict..


Sorry about the long blogging pause, I have come back to "home home" and been quite busy! But I try to be more active with this blog.. It's nice to be back!

 This illustration was part of my theory portfolio for uni, the theme was "food reportage" (in any form  you want) and I have chosen of course coffee! I must admit I really really really need my everyday morning coffee or else..well just put that way, that I would be excelent zombie in the b-class' horrorfilm. Luckily I have friends (especially my roommate), who understand my addiction and usually let me be before I got my coffee.  Is there other fellow coffeelovers?
xx

torstai 18. huhtikuuta 2013

"What is the matter sweetheart?"


This is my own favorite spread for my children's book.

xx

The Invisible Girl





Huh, pitkästä aikaan blogipäivitystä! On ollut pikkaisen kiirettä viimeisen deadlinen parissa, joka on ensi tiistaina.. Oh well, ei jaksa stressata niin paljon kun aurinko paistaa ja vihdoinkin kevät on saapunut tänne (: Kyseiset kuvitukset ovat siis osana jakson lopputyötä, eli kirjankuvitusta (ja siis koko kirjan kirjoittaminen plus tekeminen). Omani on nimeltään "The Invisible girl" ja kyse on siis lastenkirjasta.

Our last deadline, which is on Tuesday have keep me soo busy! Oh well, this "narrative" project is a lot of fun. These illustrations are part of my own children's book called "The Invisible Girl". 

Lisää kuvitusta plus kirjan teosta kuvia myöhemmmin

xx

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Rasittava aamu




Viimeksi kun olin Suomessa, niin ei tullut ainuttakaan puhelua lehtimyyjiltä tai vastaavilta, mutta annas olla heti seuraavalla viikolla kun olin palannut Britteihin niin eiköhän ne herätä heti aamu 7 että nyt olis tälläinen mahtava tarjous. No yritän sitten mahdollisimman ystävällisesti sanoa, että olen muuttanut ulkomaille ja tänne en lehtiä ole tilaamassa. Linjan toisella puolella kiitetään ja kuitetaan, mutta silti soitetaan samana päivänä ja tottakai kesken ryhmäkritiikin (ja just sinä päivänä jätin kännykän päälle..) Argh.
xx


lapsellista harjoittelua



Sketchbook harjoittelua.. Viime viikolla alkoi koulussa uusi jakso, jonka aikana tehdään ja kirjoitetaan itse kirja! Oon tosi innoissani tästä, sillä haaveissani haluisin päästä kuvittamaan lastenkirjoja (:
xx 

Amour



Käytiin kämppäkaverin kanssa katsomassa ylistetty Amour. Elokuvan jälkeen kämppis  pystyi heti sanomaan rakastavansa elokuvaa, kun itse taas en tiennyt mitä mieltä olisin. Itsehän elokuva oli todella kaunis, mutta myös hirveän surullinen ja minulle jotenkin tosi ahdistava. Suosittelen kuitenkin katsastamaan elokuvan. Viime viikko oli muutenkin kunnon leffaviikko, kun heti seuraavana päivänä käytin katsomassa toista kertaa Silver Linings Playbook, joka kyllä on yksi parhaita elokuvista mitä olen nähnyt. Oli meillä toinenkin syy käydä samassa paikassa katsastamassa nämä (tai pikemminkin jonkun..).

xx

tiistai 26. helmikuuta 2013

pisamia.




Mie en tiiä mikä siinä on, mutta tykkään hirmuisesti piirtää pisamoita kuvituksiin, tekee jotenkin enemmän sympaattisemman näköisiä (:
xx

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

perjantai 15. helmikuuta 2013

Kukka sinulle


Toivottavasti teillä oli mukava ystävänpäivä, piti postata tämä jo eilen.. No kiireet yllätti ;)

xx

maanantai 4. helmikuuta 2013

I'm alive!






Aamulla oli sitten se pelätty töidenluovutus, jonka jälkeen olikin kunnon kooma päivä, johon kuului suklaavanukkaita ja pizzaa, on tämä elämä rankkaa.. No mutta kuitenkin nyt saa taas huilaa pari päivää ennen "narrative"-jakson alkua. Tämä jakso sisälsi siis eri piirustustekniikoita ja sisälsi paljon itsenäisiä projekteja kuten blogissakin mainittu 50-kasvoa sekä 63-tapahtumaa. Näiden lisäksi joka kurssiin kuuluu journalin pitäminen (eli kaiken analysoiminen, plääh) sekä research filen-pitäminen. 
Ihana kyllä pitää pientä hengähdytaukoa, johon kuuluu töiden hakemista, lontoo päivää (viimeinkin), kouluun liittymätöntä taideprojektia ja vihdoinkin kunnollisen unirytmin löytämistä.. 

xx  


sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Etching!





Tekniikkana erittäin aikaavievä, tosin itse printin painaminen ei vienyt paljoa aikaa, mutta etallilevyn "alustaminen" (miun aivot eivät nyt tosiaan keksi parempaa sanaa) ja itse printin piirtäminen pehmeälle vahalle vei puolitoista päivää, mutta tosiaan oli vaivan arvoinen! Ja todellakin nautin tämän tekemisestä, toivottavasti se myös näkyy.

xx



tiistai 29. tammikuuta 2013

Deadline lähestyy!





Ja jännät on tunnelmat! Mie olen nyt stressanut viimeiset 2 viikkoa (voi kyllä olen juuri niitä  hermoromahduksen partaalla olevia joka pikkuasiasta) ja tänään oli sitten viimeinen tuutorointi ennen ensi viikon maanantaita, jolloin olisi sitten töiden palautus. No odotin sitten kivi kurkussa ja tirkistelin ikkkunan takaa, kun edellä olevaa kuulusteltiin 20minuuttia yliaikaa ja tuutori näytti tiukalta, voi hemmetti mihin miekin oon taas pääni pistänyt! No pohjoisen likka menee luonnoskirjoineen  ja tuutori kysyy että no mites töiden parissa menee. No ihan ok:han se menee mitä nyt aikataulussa jäljessä ja lappaan pöydälle projektitöitä hieman jännittyneenä  että tuleeko taas valvottua viimeinen viikko energiajuoman voimalla. Tuutori sitten selailee kirjoja ja tuomio kuuluu: sie ootkin sitten ensimmäinen joka on valmistautunut hyvin ensi viikkoon ja saanut tarvittavat määrät hommia kokoon. Ai mitä anteeks, hetkinen? Tuutori viell jatkaa, että on itseasiassa shokissa tällaisesta työmäärästä,  ei kuulemma huolta maanantaista! On ne ovelia perkuleet, lappaa mahdottomat kasat tehtäviä ja olettavat viell ettei myö niitä valmiiksi kuitenkaan saada (tai yritetäkkään). Hah! Ja no kyll sitä työn laatuakin kehuttiin, joka nyt on "ihan kiva" yksityiskohta kritiikissä... Viell olis hommia tekemättä, kuten se pahuksen journal, jota tässä ny yritetän paikkailla, mutta hyvältä kuulemma sekin näytti, ei hemmetti!

Noista kuvista sen verran (laadussa mennään taas rymisten jorpakkoon, ei ollut hyvää kameraa käytössä) että kaksi ekaa olisi siitä tapahtuma päivässä- sketchbookista ja alin toiseen projektiin liittyvän haastatteluun perustuva luonnos. Ja tuosta ylimmästä viell sen verran, ei ole gorilloita viell Briteissä nähty, vaan ihan telkkarin kautta katsottiin King Kong (mikä nostalgia ryöppy, vaikka olikin se uusin elokuva) 


Mutta tämä senioritapaus menee nukkumaan. Pitäkää lippu korkeella
xx

perjantai 11. tammikuuta 2013

50kasvoa valmiina!



Pieni ihme tapahtui "loman" aikana ja sain kuin sainkin ne 50kasvoa tehtyä, hallelujaa lauloi nunna rock konsertissa! Goottihenkinen ja aika simppeli portaitti on Addams perheen Wednesdayn inspiroima, jestasmiten hyviä leffoja (:

xx

Äiti ja lapsi


Englantiin taas palattu, mikä myös mahdollistaa kunnollisen skannerin käytön! Jipii! Ilta vierähtikin nätisti pubissa mukavien ihmisten kanssa ja kohtapa olisi nukkumaanmeno aika lapsikullalla, mutta ajattelin kuitenkin pienen hengähdytauon jälkeen taas postata hieman uutta kokeilua. Tämä kyseinen kuvitus on itseasiassa sellainen intuuitiokokeilu, ruiskaisin vain sattuman varaisesti mustalla inkillä paperille, jonka jälkeen aloin täyttää väreillä tätä kuvaa enemmän tunnistettavampaan suuntaan.. Mitäs pidätte?

xx