About me

tiistai 29. tammikuuta 2013

Deadline lähestyy!





Ja jännät on tunnelmat! Mie olen nyt stressanut viimeiset 2 viikkoa (voi kyllä olen juuri niitä  hermoromahduksen partaalla olevia joka pikkuasiasta) ja tänään oli sitten viimeinen tuutorointi ennen ensi viikon maanantaita, jolloin olisi sitten töiden palautus. No odotin sitten kivi kurkussa ja tirkistelin ikkkunan takaa, kun edellä olevaa kuulusteltiin 20minuuttia yliaikaa ja tuutori näytti tiukalta, voi hemmetti mihin miekin oon taas pääni pistänyt! No pohjoisen likka menee luonnoskirjoineen  ja tuutori kysyy että no mites töiden parissa menee. No ihan ok:han se menee mitä nyt aikataulussa jäljessä ja lappaan pöydälle projektitöitä hieman jännittyneenä  että tuleeko taas valvottua viimeinen viikko energiajuoman voimalla. Tuutori sitten selailee kirjoja ja tuomio kuuluu: sie ootkin sitten ensimmäinen joka on valmistautunut hyvin ensi viikkoon ja saanut tarvittavat määrät hommia kokoon. Ai mitä anteeks, hetkinen? Tuutori viell jatkaa, että on itseasiassa shokissa tällaisesta työmäärästä,  ei kuulemma huolta maanantaista! On ne ovelia perkuleet, lappaa mahdottomat kasat tehtäviä ja olettavat viell ettei myö niitä valmiiksi kuitenkaan saada (tai yritetäkkään). Hah! Ja no kyll sitä työn laatuakin kehuttiin, joka nyt on "ihan kiva" yksityiskohta kritiikissä... Viell olis hommia tekemättä, kuten se pahuksen journal, jota tässä ny yritetän paikkailla, mutta hyvältä kuulemma sekin näytti, ei hemmetti!

Noista kuvista sen verran (laadussa mennään taas rymisten jorpakkoon, ei ollut hyvää kameraa käytössä) että kaksi ekaa olisi siitä tapahtuma päivässä- sketchbookista ja alin toiseen projektiin liittyvän haastatteluun perustuva luonnos. Ja tuosta ylimmästä viell sen verran, ei ole gorilloita viell Briteissä nähty, vaan ihan telkkarin kautta katsottiin King Kong (mikä nostalgia ryöppy, vaikka olikin se uusin elokuva) 


Mutta tämä senioritapaus menee nukkumaan. Pitäkää lippu korkeella
xx

perjantai 11. tammikuuta 2013

50kasvoa valmiina!



Pieni ihme tapahtui "loman" aikana ja sain kuin sainkin ne 50kasvoa tehtyä, hallelujaa lauloi nunna rock konsertissa! Goottihenkinen ja aika simppeli portaitti on Addams perheen Wednesdayn inspiroima, jestasmiten hyviä leffoja (:

xx

Äiti ja lapsi


Englantiin taas palattu, mikä myös mahdollistaa kunnollisen skannerin käytön! Jipii! Ilta vierähtikin nätisti pubissa mukavien ihmisten kanssa ja kohtapa olisi nukkumaanmeno aika lapsikullalla, mutta ajattelin kuitenkin pienen hengähdytauon jälkeen taas postata hieman uutta kokeilua. Tämä kyseinen kuvitus on itseasiassa sellainen intuuitiokokeilu, ruiskaisin vain sattuman varaisesti mustalla inkillä paperille, jonka jälkeen aloin täyttää väreillä tätä kuvaa enemmän tunnistettavampaan suuntaan.. Mitäs pidätte?

xx