About me

tiistai 26. helmikuuta 2013

pisamia.




Mie en tiiä mikä siinä on, mutta tykkään hirmuisesti piirtää pisamoita kuvituksiin, tekee jotenkin enemmän sympaattisemman näköisiä (:
xx

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

perjantai 15. helmikuuta 2013

Kukka sinulle


Toivottavasti teillä oli mukava ystävänpäivä, piti postata tämä jo eilen.. No kiireet yllätti ;)

xx

maanantai 4. helmikuuta 2013

I'm alive!






Aamulla oli sitten se pelätty töidenluovutus, jonka jälkeen olikin kunnon kooma päivä, johon kuului suklaavanukkaita ja pizzaa, on tämä elämä rankkaa.. No mutta kuitenkin nyt saa taas huilaa pari päivää ennen "narrative"-jakson alkua. Tämä jakso sisälsi siis eri piirustustekniikoita ja sisälsi paljon itsenäisiä projekteja kuten blogissakin mainittu 50-kasvoa sekä 63-tapahtumaa. Näiden lisäksi joka kurssiin kuuluu journalin pitäminen (eli kaiken analysoiminen, plääh) sekä research filen-pitäminen. 
Ihana kyllä pitää pientä hengähdytaukoa, johon kuuluu töiden hakemista, lontoo päivää (viimeinkin), kouluun liittymätöntä taideprojektia ja vihdoinkin kunnollisen unirytmin löytämistä.. 

xx  


sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Etching!





Tekniikkana erittäin aikaavievä, tosin itse printin painaminen ei vienyt paljoa aikaa, mutta etallilevyn "alustaminen" (miun aivot eivät nyt tosiaan keksi parempaa sanaa) ja itse printin piirtäminen pehmeälle vahalle vei puolitoista päivää, mutta tosiaan oli vaivan arvoinen! Ja todellakin nautin tämän tekemisestä, toivottavasti se myös näkyy.

xx