About me

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Rasittava aamu




Viimeksi kun olin Suomessa, niin ei tullut ainuttakaan puhelua lehtimyyjiltä tai vastaavilta, mutta annas olla heti seuraavalla viikolla kun olin palannut Britteihin niin eiköhän ne herätä heti aamu 7 että nyt olis tälläinen mahtava tarjous. No yritän sitten mahdollisimman ystävällisesti sanoa, että olen muuttanut ulkomaille ja tänne en lehtiä ole tilaamassa. Linjan toisella puolella kiitetään ja kuitetaan, mutta silti soitetaan samana päivänä ja tottakai kesken ryhmäkritiikin (ja just sinä päivänä jätin kännykän päälle..) Argh.
xx


lapsellista harjoittelua



Sketchbook harjoittelua.. Viime viikolla alkoi koulussa uusi jakso, jonka aikana tehdään ja kirjoitetaan itse kirja! Oon tosi innoissani tästä, sillä haaveissani haluisin päästä kuvittamaan lastenkirjoja (:
xx 

Amour



Käytiin kämppäkaverin kanssa katsomassa ylistetty Amour. Elokuvan jälkeen kämppis  pystyi heti sanomaan rakastavansa elokuvaa, kun itse taas en tiennyt mitä mieltä olisin. Itsehän elokuva oli todella kaunis, mutta myös hirveän surullinen ja minulle jotenkin tosi ahdistava. Suosittelen kuitenkin katsastamaan elokuvan. Viime viikko oli muutenkin kunnon leffaviikko, kun heti seuraavana päivänä käytin katsomassa toista kertaa Silver Linings Playbook, joka kyllä on yksi parhaita elokuvista mitä olen nähnyt. Oli meillä toinenkin syy käydä samassa paikassa katsastamassa nämä (tai pikemminkin jonkun..).

xx