About me

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

50 kasvoa


Vaikka loma kolkuttaakin jo ovella (2PAIVAA, HALLELUJAA... Hello Finland!!!) ei todellakaan tarkoita etta tulisi mitenkaan levollinen ja "ah tata fiilista kun ei tartte stressata mitaan"- tunnelma..

Ensinnakin tasta pitaa huolen kotipuoli, missa odottaa sellainen vasikankokoinen "metsastyshauva" (jonka olen viimeksi nahnyt ihan pikkupikkupentuna) ja sellainen pikkuinen kiinanpalatsidiiva, jotka kuulemma tappelee aika lailla koko hereillaolon ajan, jess kylla siita kampan hiljaisuudesta onkin jo saatu tarpeeksi...

Tietenkin meilla on tapahtuma paivassa paivakirja ja muutenkin tehda mahdollisiman paljon eri materiaalien ja tekniikoiden kokeiluja.. Ja viela kevyesti paalle sitten 50 kasvoa, jokainen eri tekniikalla.. Oikeastaan tarkoituksensa oli tehda ne kasvot jo taman viikon aikana koulun jalkeen, mutta mulla on ihan taynna tama viikko kun yrittaa nahda ihania ennen mun breikkia taalta tuulen ja sateen maasta (taall on kylla on jo talvikelit, paikallisetkin naureskelivat etta on merkki kylmyydesta, kun suomi tytolla on pipo  paassa.. :D) Joten olen jopa ahkerasti saanut aikaseksi 2/50, josta toinen ei ole edes kovin julkaisemiskelpoinen, tuota ensimmaistakin mietin pitkaan, etta laitanko mutta pidan oikeastaan tuosta aika kuluneen nakoisesta pinnasta (oljypastellit)..

Mutta on sita paasty tosiaan irtautumaan vahan koulustakin ja eilen kaytiin kamppiksen kanssa
paikallisilla ja perinteisilla Joulumarkkinoilla. Porukkaa kuin missakin sillipurkissa ja oli siell kyll laidasta laitaan lapasia, kaulahuiveja ja joulukortteja  toisin sanoen kasitoita perinteisin keinoin. Loytyi sielt sillipurkista jotain hyvin kiintoisaakin, kuten Lontoolaisen vintageliikkeen Coucou Heartin poyta, josta ostinkin itselleni maailman suloisimman kaulakorun! Pikkulasipurkin taynna roosan varista glitteria ja purnukan kyljessa teksti "fairy dust", oli siina vierella myos samantapainen kalakoru, mutta glitteri oli punaista ja teksti kuului natisti "vampire's blood",  oli aika vaikea valinta, etta kumman sita ostais :)



xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti