About me

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Ruusuinen aamukahvi



Kyseinen kuvitus on viimeviikon lopulta, kun oli aikaa juoda kahvia rauhassa ja vaan loikoilla (: Kollaasissa kaytetty ruusun lehtia, tosin nyt nayttavat hyvin epailyttavilta... 

En voisi tarpeeksi painottaa aamukahvin tarkeydesta, varsinki sellaisina aamuina kun lykkaa heratysta ainakin sen 5 kertaa, jonka seurauksena sitten yrittaa 10 minuutin aikana pukea, pakata laukun (ei sita voi missaan nimessa tehda edellisena iltana, varsinkaan etsia kaikkia materiaaleja valmiiksi ties mista sangyn alta ym.), laittaa itsensa jotenkin ihmisen nakoiseksi ym. Ja tietenkin siina kaiken valissa tehda sen kahvin (mulla ei ole edes kunnollista kahvinkeitinta, mutta pressopannu ajaa natisti saman asian).. Tanaan oli juuri sellainen aamu ja join sitten sen kahvin tyyliin 10sekunnissa just ennen lahtoa ja juoksemista viimeisell digitunnille.. Ja tietenkin silla seuraamuksin etta meita on tyyliin 10 taalla (kun pitaisi olla 50..) ja me katsotaan jouluelokuvia tama paiva.. Jess, no ainakin aamupaiva on aikaa paivitella blogia ja lisailla paljon viimeaikaisia kuvituksia.. 

Vaikka tamankin aamuinen kahvi maistuikin hyvalta, (varsinkin kun olen loytanyt SEN OIKEAN kahvin, missa on ripaus suklaan makua, haha viime vuonna laitoin aidin lahettamaan 3kuukauden aikana mulla Pauligin Juhlamokkaa ennen kuin itse uskaltauduin kokeilemaan paikallisia kahveja, jotka tietyt oli itseasiassa parempia :D) mikaan ei voita niita harvoja viikonlopun pitkia aamuja, kun on oikeasti AIKAA (mika luksus) on juoda se kahvi.. Ja ensi viikonloppuna kahvi se vasta maistuukin hyvalta, kun lahden pitkasta aikaan Suomeen viettamaan joululomaa ((: Can't wait!

xx



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti