About me

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kalenteri kahdessa paivassa













Voi kylla jo kolmas blogipaivitys talle paivalle (saatan innostua tekemaan enemmankin, nyt kun tata aikaakin taalla "digifestareilla" on..)

Tassa tulikin jo aikaisemmin mainittua kalenterikuvituksesta, jonka tein koulun joulumyyjaisia varten, no pienen kammin jalkeen kalenterit paatyivatkin ulkopuolisille paljon suurimmille joulumarkkinoille (voi kyynel), jossa sain kaikki nelja kalenteria myytya loppuun plus pari kasintehtya joulukorttia.. No tassa nyt vahan valmiimpaa kuvaa kyseisista kalenteripohjista ja kannesta (jota ajattelin myos soveltaa jolukortteina) Koko komeuden tein 2 paivassa, ja kun pistin kaksi paivaa, todellakin tarkoitan kokonaista kaksi paivaa.. Sain innostuksen tehda nama tosiaan vasta pari paivaa ennen deadlinea ja sitten teinkin kuvituksia hiki pinnassa, mutta valilla mie tarvitsenkin kunnon aikarajoituksen jotta tulee tehdyksi, sanokaa pliis muutkin etten ole ainoa!

2paivan uurastuksen (ja kahdenkymmenen kupillisen kahvin seka kolmen ison kokispullon) jalkeen oli mukava kuulla, etta immeiset oli oikeasti tykannyt naista niin paljon etta ostanut..

Millaisia ajatuksia teista nama kyseiset kalenterikuvitukset teissa herattaa? Huolisitteko joulusukkaan? (onko niita edes yleensa Suomessa, ei meilla ainakaan ole yleensa ollut..)

xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti